Torenuurwerken Bel direct
0518 43 22 99

Wijzer en wijzerplaatverlichting

Op veel wijzers en wijzerplaten is verlichting aangebracht zodat men ook ’s avonds en ’s nachts van grote afstand kan zien hoe laat het is. In het verleden werden hiervoor gloeilampjes uit de automobielindustrie gebruikt. Vaak vervangen wij deze lampjes door de nieuwste LED-verlichting. Het voordeel van LED-verlichting is dat het een langere levensduur en een  lager energieverbruik heeft dan de traditionele gloeilampjes. Dit levert een besparing op voor het milieu en uw portemonnee.

LED verlichting op een wijzer

Moderne LED-verlichting op wijzers en wijzerplaten wordt momenteel veel toegepast. Het voordeel van deze verlichting is de combinatie van een laag energieverbruik en de lange levensduur. Er kan hierdoor worden bespaard op exploitatiekosten en het milieu.

Vellema vervaardigt wijzers en wijzerplaten in de eigen werkplaats. Wij gebruiken alleen roestvrije materialen zoals roodkoper, messing en roestvrijstaal. De wijzerplaten worden voorzien van een twee componenten verf. De wijzers en de cijfers worden naar keuze voorzien van traditioneel bladgoud of verf.

Neem contact met ons op voor meer informatie